Oleje listované za studena i zelenina z Moravy – objednejte si je s dovozem až domů

2
167
oleje listované za studena

JUHAS DP z Hevlína je pěstitel zeleniny z Moravy, který bortí mýty o tom, že dobrá kvalita a cena současně je jen z dovozu. Firma pěstuje vlastní zeleninu a prodává též za studena lisovaný, velice kvalitní olej značky Oleje Bartoš.

Zelenina z Moravy až do domu

38540-slunecnicovy-olej-1 - Oleje listované za studena i zelenina z Moravy – objednejte si je s dovozem až domůPokud jste z Brna nebo ze Znojma, nechte si až domů dovézt kvalitní moravskou zeleninu. Společnost JUHAS DP zásobuje též školní a závodní jídelny, či vývařovny. V nabídce najdete brambory několika odrůd, od velmi raných, přes rané, i brambory na uskladnění. Firma nabízí rovněž cibuli na uskladnění, mrkev, petržel, hrášek, ředkvičky, salát, papriku, květák, rajčata, okurky (nakladačky a salátové) i zelí na krouhání. Současně pěstuje pšenici, ječmen, brambory a mrkev na krmení, plus slunečnici určenou pro ptactvo.

Sazenice i bylinky

Na jaře je velice aktuální rovněž prodej sazenic. Nemusíte se doma trápit s předpěstováním sazenic. JUHAS DP nabízí sazenice rajčat, paprik, okurek, celeru, salátu, kedluben i brokolice. U firmy si lze koupit též bylinky – mátu, rozmarýn, bazalku, meduňku, libeček, majoránku či oregano.

Vlastní e-shop se zdravými potravinami

Máte zájem o zdravé potraviny z českého zemědělství? Rodinný zemědělský podnik JUHAS DP, zaměřen původně na brambory, dnes dovede kvalitní zeleninou zásobit celou vaši rodinu. Kromě toho prodává i velice kvalitní oleje lisované za studena.

Od firmy Oleje Bartoš nabízí za studena lisovaný dýňový olej. Velice ceněným je i řepkový za studena lisovaný olej. Ten je svými nutričními hodnotami (vždy jen za studena lisovaný) srovnáván tradičně s olivovým olejem a hravě jej poráží. Nepleťte si jej ale s běžným řepkovým olejem na smažení. Kvalitním je i za studena lisovaný slunečnicový olej. Tyto tři zdravé oleje by rozhodně neměly chybět v žádné domácnosti. Jsou ideální do salátů, ale též do studené kuchyně obecně. I majonéza do vánočního bramborového salátu ze za studena lisovaných olejů je něco zcela jiného a zejména zdravějšího. Vyrobíte si z nich domácí pesta. Pesto si však lze v e-shopu www.juhas-dp.cz koupit i hotové – dýňové s bazalkou i dýňové s petrželkou.

Rate this post
Lucie Procházková
Vždycky jsem byla tou malou oplácanou holkou, kterou v hodinách tělocviku nikdo do svého týmu nechtěl. Na škole jsem začala experimentovat s řadou nesmyslných diet a až mnohem později jsem pochopila pravou podstavu hubnutí a zdravého stravování.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here